Σχολες Χορου Καφανταρη | Θεσσαλονικη
Κηπουρού Δήμητρα

Κηπουρού Δήμητρα

Η Κηπουρού Δήμητρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ήρθε σε επαφή με τον χορό και πλέον είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Ανδρομάχης Καφαντάρη. Παράλληλα με τις σπουδές του χορού, παρακολούθησε και το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ από όπου και αποφοίτησε.
Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και flamencoμε τους: MilicaBijelic, TaniaMiltenova, Χάρη Μανταφούνη, Μιχάλη Ναλμπάντη, Αθανασία Κανελλοπούλου και MarcAurelio. Από το 2001 ως το 2013 υπήρξε μέλος του χορευτικού της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης «Άγιος Σπυρίδων». Ακόμη, ασχολείται με την διδασκαλία του pilates αφού πήρε την πιστοποίηση από την NorthAcademyofFitnessτης Ελπίδας Τσίντσιφα.
Εργάστηκε ως χορογράφος και χορεύτρια σε εκδηλώσεις παιδικού σταθμού και σε μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου όπως επίσης και ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα διδάσκει στην ερασιτεχνική σχολή χορού του Κωνσταντίνου Καφαντάρη.

Classes Experience