Σχολες Χορου Καφανταρη | Θεσσαλονικη
Ανδρικάκη Άρτεμις

Ανδρικάκη Άρτεμις

Η Άρτεμις αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και μετέπειτα από τη σχολή Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια αποφοίτησε από το εργαστήρι δασκάλων¨Yoga Eυ Zειν¨ (International Yoga Federation) και ολοκλήρωσε 200 ώρες εκπαίδευσης δασκάλων Yoga στο N.Y.S.Y. Studios με την Βιβή Λέτσου (YOGA ALLIANCE Ε-RYT 200). Ειδικεύτηκε στη θεραπευτική yoga, παρακολουθώντας σεμινάρια που αφορούσαν στις ¨ρυθμίσεις-διορθώσεις¨ στο φυσικό σώμα με τον Todd Norian. Τέλος, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη διδασκαλία της Prenatal Yoga με την Sue Elkind και εκπαιδεύτηκε στην διδασκαλία της Aerial Flow Yoga από την Έλενα Μουρατίδου στο Anahata Yoga Αcademy.
Από το 2011 έως σήμερα ,παρακολουθεί σεμινάρια διακεκριμένων δασκάλων, διδάσκει τάξεις, εισηγείται σεμινάρια και συμμετέχει σε πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων στο Anahata Yoga Αcademy.
Μέσα από την πρακτική, θέλει να προσφέρει απλόχερα σε κάθε ασκούμενο την γνώση, την εσωτερική της αλήθεια, καθώς και την έμπνευση για μία πιο ολιστική προσέγγιση του σημερινού απαιτητικού τρόπου ζωής.

Εμπειρία